The Vampire Diaries

 

Kezdőlap
Avagy vissza a főoldalra...

Oldal
Fontos dolgok az oldalról

Szereplők
Színészek/karakterek/filmjeik stb.

Könyvek
Olvasd el!

Extrák
ikonok,fejlécek,kimaradtjelenetek

Média
Avagy a letöltések..

The Vampire Diaries
Tudj meg többet a sorozatról

Online film és sorozatnézés
A sorozat online megtekintése

Korábbi Frissek
Amiket nem láthattál..

Bejelentkezés
Főleg nekünk

Látogatók
Hányan is voltatok?

 

 

KÉRDEZZ-FELELEK

Ha nem értessz valamit, akkor kérlek ide írd :)

3x05-The Reckoning
A történtek ellenére Caroline elhatározza, hogy Elenával, Bonnie-val, Mattel és Tylerrel élvezni fogják a hagyományos végzős gólyabált, mielőtt a tanév megkezdődik... [ több info ]

[Letöltöm] vagy [Megnézem]

2x16-A ház vendége
Katherine egyre ügyesebben játssza Elena szerepét, ami sok gondot okoz a Salvatore testvéreknek... [ több info]
Letöltöm:                      Megnézem:     [szinkronos;feliratos]  
[szinkronos;feliratos]

 

Az elitnél rengeteg hely feszabadult,
így újra lehet elit cserét kérni!

 
 
 ~Felhívás~
Az oldal felvesz társszerkesztőket! Ha legalább alapszinten érted az angol vagy bármilyen más nyelvet és van egy kis szabadidőd, akkor jelentkezz hozzánk fordító-társszerkesztőként. Rengeteg a friss és nem tudunk lépést tartani. Az sem hátrány, ha nem értesz a Gportalhoz, mi majd segítünk neked :)
Ha érzel magadban kellő kurázsit, akkor írj egy e-mailt ide
[ vampirediaries@citromail.hu ],vagy írj a chat-be!


Nézd meg online a sorozatot!

Következő rész Magyarországon:

Hol:
Mikor: 2011. október 19. 23:05 -IDŐPONT VÁLTOZÁS!
Epizód: 02.17.Ismerd meg az ellenséged!
Jennát annyira kiborítja Isobel felbukkanása, hogy az egyetemre költözik. Caroline sehol sem találja Mattet, és attól tart, hogy a fiú elárulja a titkát. Stefan és Elena igyekszik fényt deríteni Isobel látogatásának valódi céljára, miközben Damon Bonnie-nak segít megtalálni a boszorkánymészárlás helyszínét. Katherine jó szándékát illetően mindenkinek vannak kétségei, méghozzá nem is alaptalanul.

[FELIRATOS ELŐZETES] [KÉPEK]

Következő rész:
Hol: USA
Mikor: 2011.október 13.
Epizód: 03x06-Smells Like Teen Spirit
Végzős évük első napján Elena, Caroline, Bonnie és Matt még mindig tántorognak a közelmúlt eseményei miatt, míg úgy tűnik Tyler egy kicsit túlságosan is élvezi az életet. Damont bosszantja új vendége, és mindenkit meglep egy új diák érkezése Alaric történelem óráján. Matt segítséget kér Bonnie-tól, amikor rájön, hogy nagy hibát követett el. Ez alatt Stefan próbálja teljesíteni a feladatot, amivel Klaus megbízta. (aki nem fog szerepelni ebben az epizódban)

[ELŐZETES] [KÉPEK]

LEÍRÁS-ELŐZETES FORRÁS: 1

Töltsd le a sorozat alatt hallott számokat!

Legutolsó rész: 2. évad 22.rész

[Letöltöm!]

 

Olvasd el a könyveket!
Cím: Vámpírnaplók 1.rész
Leírás: Elena egy szőke hajú, karcsú testalkatú lány, aki népszerű diáktársai körében - egy lány, akit minden fiú akar, és minden lány olyan akar lenni, mint ő. Elena soha nem volt oda egy fiúért sem, míg meg nem jelent Stefan. Volt valami félelmetes a srácban, ami Elenát megragadta, tudta, hogy neki Stefan kell.Stefan egy szörnyű titkot rejteget. Évszázadokkal korábban egy átok sújtott le rá, vámpír lett belőle. Mikor megismeri Elenát érzi, hogy több lesz köztük, mint barátság, de attól tart, hogy szerelmük végső ajándék lesz számukra, így megakarja óvni a lányt magától.[több infó] [ Letöltöm!]

 


 


Site Tesók:

barbra.gp: Az egyik legbiztosabb Twilight forrás, rengeteg fanfickkel!
niki2288.gp: egy nagyon tartalmas oldal, érdemes benézni! a szerkesztők jófejek és jó a társasság is!

vampired-online: nagyszerű szintén Vámpírnaplókkal foglalkozó oldal
 

 

                                    

 

 

 

 

 

35/22
Cserét a chat-ben kérhetsz!Később még bővülhet! Szép, igényes lapok jelentkezését várjuk! Senkit sem ítélünk el :)

 Némelyik elite törölte az oldalát ezért az ő képének a helyére illesztettem az újabb cseréket, szóval aki az alján nem találja magát az keresse feljebb :)

         
         

 


Chat-ben jelizz!Korlátlan!100% hogy kikerülsz. A top cseréből később még lehet elit :)


http://doreefiction
   http://eternal-dreamy
http://vamp-d
http://eternal-love

http://hediesfanniutazasai
http://olsentwins5ever
http://harrycho
http://lolastar
http://nessa-smiley
http://Selena and Miley
http://tessarajongok
http://crystal-light
http://vampire-magic
http://barbeefans
http://nessa02
http://my-supersite
http://
ginewra-deathvalley

 

 


A grafikákat átalakítva eladni TILOS!Ha bármit el szeretnél vinni (kivéve az ingyen cuccokat), akkor írj a chat-be!Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll az íróval vagy a szereplőkkel. Csupán egy rajongói oldal.

Főszerkesztő: Doree, de a többiek nélkül nem lenne egész :)
Társszerkesztők: Annie, Fati, tundie
Volt szerkesztők: Bogszee, Mitchie
Nyitás: 2010 március
Zárás: Egyenlőre enm tervezzük
Design: 22l -by Doree
Host: gportal.hu
Elérhetőség: vampirediaries@citromail.hu
Legjobb helyezés: 11(mozi, film kategóriában)
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox

V.A.J.:

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
  

 

 

 

 

 

  

 

 

FRISS HÍREK

02x10-Az áldozat online szinkronosan

Sziasztok! Online is meg tudjátok nézni a tegnap esti részt! Bal oldalt a Megnézemre, vagy az Online menüben is eléritek a videót, de ide is beillesztem. Jó szórakozkást kívánok hozzá mindenkinek! :]

2011.08.27. 19:39, Doree

02x10-Az áldozat letöltés

Sziasztok! Ma korábban jött a friss hír, mert már nincs annyira meleg [ne is mondjatok semmit :')]. Szóval le tudjátok tölteni az új részt, ennél a bejegyzésnél, Bal oldalt a letöltömre, illetve a Média menüben is! Jó szórakzást kívánok annak hozzá aki lemaradt róla, vagy csupán újranézné!

02x10-Az áldozat
Méret: 349.57 MB
Formátum: avi
LETÖLTÖM

2011.08.27. 19:34, Doree

Még több 3.évados spoiler

Sziasztok! Még kaptunk spoilereket Kevin Williamsontól a 3.évaddal kapcsolatban!

Miközben Carolinenak meggyűlik a baja a szerelmi háromszög miatt ebben az évadban, az egyik formája Matt-sok kérdés fogalmazódik meg majd benne. "Matt az egyike lesz azon embereknek, akik elsőként jönnek rá arra, hogy Vicki visszatért,"mondta Williamson "Sokáig mérlegeltük a lehetőségeket, de soha nem jöttünk rá, hogyan is illeszkedik majd az egészbe. De ahogyan visszahoztuk Vickit és Annát mindent sokkal logikusabbnak láttunk. Amikor pedig a történet kezd beindulni [úgy október környékén] egyszerűen imádni fogjátok!"

Mivel Elena a figyelem középpontjába kerül az évad premierjén, könnyen felejtésbe kerülhet Katherine-aki látszólag eltűnt a bizonyos Delena csókjelenet után. Vajon visszatér? Kevin nem árult el sokmindent "Ha Katherine felbukkan, méghozzá ahogyan felbukkan, akkor egy darabig nem fog eltűnni."

Ahogyan észrevehettétek a sorozatban vendégszereplőként sosem említettünk nagy neveket ,ebben az évben azonban sokkal több ismerős arccal találkozhatunk. Először is ott van a 7.mennyország sztárja David Gallagher, aki Ray-t, egy vérfarkast fog alakítani, akivel Stefan és Klaus is találkozik majd az utazásuk során. Még ebben az évadban, generációk kedvence, Jack Coleman [A Hősökből] és Sebastian Roche (Az Odaátból] szintén felbukkannak majd mint FBI ügynök és vámpírvadász.

2011.08.26. 20:46, Doree

3x01-The Birthday hivatalos ismertető

Sziasztok! Végre közzétették a 3.évad első részének a hivatalos ismertetőjét! Ne feledjétek, szeptember 15-től indul az új évad :]

3x01-The Birthday (A szülinap)

EZ AZ ÉN PARTIM- Elena 18.születésnapján, Caroline lázasan szervezi a születésnapi bulit, Elena azonban csak azzal foglalkozik, hogy kiderítse hol is van Stefan. Damon is Stefan keresésével foglalkozik, de emellett próbálja megvédeni Elenát és megakadályozni a lányt abban, hogy felkeltse valamivel Klaus figyelmét. Eközben Klaus és Stefan egy Ray Sutton nevű vérfarkas nyomát követik. Jeremy Matt mellett kezdett el dolgozni a Grillben és próbálja megérteni miért is látja Anna és Vicki szellemét azóta, hogy Bonnie visszahozta őt a halálból. Alaric próbál minden tőle telhetőt megtenni, hogy vigyázzon Elenára és Jeremyre, miközben gyászolja Jennát. Végül Caroline és Tyler egy új és nem várt kihívással néznek szembe.

2011.08.26. 20:36, Doree

Katerina Graham videó

Sziasztok!A CW közzétett egy vidót Kat Grahammel, amit a CBS TCA parti vörös szőnyegén készítettek még ebben a hónapban, a videó azonban csak mostanában jelent meg.

2011.08.26. 20:25, Doree

3.évados jó minőségű promókép

Sziasztok! Emlékeztek a 3.évados első promóképre? Megígértem, hogy kicserélem, ha jó minőségben is megjelenik. Nos, most ez történt :]

3.évados promóképek (+1 kép)

Megj.: Amint bejön az belinkelt oldal, ott kattints majd a képre a teljes méretért! :]

2011.08.26. 20:21, Doree

3.évad spoilerek Kevin Williamsontól

Sziasztok! Kaptunk spoilereket Kevin Williamsontól a 3.évaddal kapcsolatban. Frissen fordítottam, sajnálom ha vannak benne elírások, már nem vagyok öngamam ha fordítok ilyenkor.

A 3.évad premierje, a The Birthday Elena 18.születésnapjára fókuszál. "A CW csatorna szereti a nagy eseményeket a sorozatokban,"mondta Kevin Williamson a TheInsider.com-nak. "Ez egy nagyon jó módja lesz a karaktereink megmozgatásának." Ebben az évben a Mystic Fallsiaknak sok megvitatnivalójuk lesz, így hogy Kevin Williamson itt van, megtudhatjuk mire számítsunk a 3.évadban!

Miután rákényszerítették, hogy előhozza sötét oldalát, a harc Stefan Salvatore lelkéért[vagy akármi is, ami annyira fogékonyan tartotta 2 évadon keresztül] lesz az egyik mozgatórugója az új évadnak. Williamson elmondta "Teljes őrültté válik ebben az évadban. Mindezt azonban fokozatosan. Nem csak a teljes ripper ívet fogjuk látni, hanem az odáig vezető utat. Szórakoztató lesz látni, ahogyan Stefan végigmegy ezen az intenzív és véres utazáson. A nagyon véres utazáson."

"Az első évad első 4 részében, Paul Wesley folyamatosan azt kérdezgette,"Szóval én csak a töprengő jó vámpír leszek?'Úgy érezte, hogy csak Damonnak jut minden móka,"mondta Williamson."Paul Kapott egy kis ízelítőt abból, amikor Stefan újra elkezdett vért inni. Mi meg mondtuk neki, hogy csak legyen türelmes, mivel mindent előre kiterveltünk."Williamson szerint a várakozás pedig több mint megérte."Paul nagyon jól érzi magát-látni lehet az arcán. Ami a vicces benne, hogy bizonyos szempontból a Ripper énje, Stefan lájtosabb verziója. Úgy értem, valamelyest felhőtlenebbnek kell lenned ahhoz, hogy valakit csak úgy kettéharapj."

Az előző évben a rajongók találkozhattak az ősi testvérekkel, Klausszal és Elijah-val. Ha már így is éppen elég szórakoztatónak tartod a kettősüket, várj csak addig, amíg találkozol a többi Őssel, akik Mystic Fallsba jönnek. "Szeretem az Ősi család mitológiáját,"mondta Williamson."Szeretem, hogy 8 tagból áll a család- a férj, az ősianya, aki megcsalta a férfit és így született egy hibrid. Klaus a fattyú gyermek a családban, aminek az összes tagjával még nem találkokztunk eddig, de mindegyikük fel fog bukkanni!"

"Olyan színészeink vannak, akik sok dologban remekelnek," mondta."De mindez arról szól, hogy meg kell találni bennük a legjobbat, írni hozzá, komfortossá tenni számukra a karaktert, majd kirántani belőle őket. Ekkor kapsz egy remek történetet."
Egy remek példa erre az, amikor Caroline-t vámpírrá változtatták a 2.évad elején-a fejlődés során kiderült, hogy mennyire nagyszerű színész is valójában Candice Accola. Amitől úgy hangzik, hogy remek terveink vannak Miss Forbes kisasszonnyal erre az évre is."Caroline története nagyszerűre sikeredett erre az évadra és Candice megint egy szinttel feljebb léphet majd."

2011.08.25. 20:51, Doree

Újabb stillkép

Sziasztok! A TVGuide-tól kaptunk egy újabb stillképet, igaz még nem a legjobb minőségű. Szintén a 3x01-The Birthday c. részből való.

3x01-The Birthday (+1 kép)
Amikor a The CW sorozata visszatér szeptember 15-én, akkor Mystic Falls Elena születésnapját fogja ünnepelni. Azonban a születésnapi torta az utolsó dolog, ami a lány eszében jár, ugyanis Stefan eltűnt, Jeremy pedig látja a halott exeit, akik bosszút állnak az esemény alatt.

"Elena és Alaric felfedezik az okát Jeremy különös viselkedésének,"-mondta Julie Plec a TVD producere. Micsoda ünneprontók!

2011.08.25. 20:42, Doree

Damon túl van az egymillión,Jeremy először csinálta

Sziasztok! A héten megjelent egy RTLklubbos cikk, ami szerintem azért már sokatoknak nem szolgál új információval, de azért bemásolom nektek :)

Újabb tagja lett a közösségi oldalak világának, hiszen megannyi Vámpírnaplók sztár után a fiatal (híres nagyapja nevét öröklő) Steven R. McQueen is csatlakozott a bandához.

Ősi emberi tulajdonság, hogy szeretünk kitűnni a tömegből, még ha ez csak egy pillanatra sikerül is. Ez a filmiparban dolgozó színészekre és színésznőkre még inkább igaz, hiszen a színes mondatokkal és megjelenésekkel időről-időre jobban felhívhatják magukra a figyelmet. Ennek a „szenvedélynek” a legegyszerűbb megjelenési helye a Twitter, ahol ember és állat akkor kürtölheti világgá gondolatait vagy pillanatnyi filmnézési szokásait, amikor csak akarja.

A Vámpírnaplók stábja pedig kiemelten nagy felhasználója ennek az oldalnak, hiszen a legtöbb főszereplőnek és a sorozat alkotóinak is van sajátja. Nézzük is a listát: Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Paul Wesley, Kat Graham, Michael Trevino, Candice Accola, Matthew Davis, Zach Roerig (Matt), Kayla Ewell (Vicki az első évadból), Malese Jow (Anna, szintén az első évadból), valamint Julie Plec és Kevin Williamson a sorozat fő alkotói. Ez a (folyton bővülő) lista lett gazdagabb most Jeremy Gilbert alakítójával.

„Felébredtem és úgy döntöttem, eljött a nap, amikor saját Twittert csinálok” – küldte ki a világnak első üzenetét McQueen.

Azonban az üzenetszámláló nála még alacsonyan jár, s talán sosem éri utol az egyik legmegszállottabb twitterezőt a csapatból, aki nem más, mint Damon. Ennek a nagy imádatnak meg is lett az eredménye, hiszen nemrég Ian követőinek száma meghaladta az egymillió főt.

„1 millió csodálatos ember beszélget egymással. Köszönöm mindegyikőtöknek. Nagyon tuti dolog, ha az embernek 1 millió barátja van” – így reagált az újdonsült milliomos a számokra.

Ezzel belépett a nagyok közé, csak hogy pár példát említsünk: Miley Cyrus (2 millió), Lady Gaga (12 millió), Ashton Kutcher (több mint 7 millió). De valószínűleg nem kell túl sokáig várnunk, hogy a szereplőink közül még valaki a milliomosok közé lépjen, Nina Dobrev is bőven 900 ezer követő fölött jár.

2011.08.25. 20:34, Doree

Nashville Con hírek

Sziasztok!
Úgy látszik némi változás állt be a TVD Nashville Connal kapcsolatban. Zach Roerig is meg fog jelenni, szeptember 18-án, vasárnap Paul Wesley-vel együtt. Úgy tűnik, hogy Mystic Grill-nek boldogulnia kell Matt Donovan nélkül egy vagy két napig!

Sajnálatosan, a szervezők bejelentették, hogy Ian Somerhalder nem fog részt venni a rendezvényen:

2011. augusztus 22: Kaptunk egy értesítést arról, hogy Ian Somerhalder meghívást kapott az Emmy díjátadóra Los Angelesbe, amit pont a con napján tartanak. Így sajnálatos módon nem tud idén megjelenni. Reméljük legközelebb el tud látogatni és hogy a rajongók megértik a hiányát.

Ezzel a két módosítással, a Nashville-i rendezvény  megjelenési listája így néz ki: Paul Wesley, Joseph Morgan, Daniel Gillies, Zach Roerig Michael Trevino and David Anders. A rendezvénnyel kapcsolatos még több információért, meglátogathatod a szervezők honlapját IDE kattintva!

2011.08.24. 20:52, Doree
 

Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!